Narudžba

Putem forme možete naručiti sve naše proizvode.

Na sve narudžbe preko weba imate 10% popusta!

 

Klikom označite jedan ili više proizvoda koje želite naručiti.
kom.
kom.
kom.
kom.
kom.
Opcije dostave (obavezno)

U sve navedene cijene uračunat je PDV.

Prilikom narudžbe molimo navesti način dostave i plaćanja!

 

Plaćanje

Mogučnost plaćanja po ponudi na transakcijski račun naše tvrtke ili u gotovini kod preuzimanja robe – pouzećem.

Zagreb – za sve narudžbe iznad 100 kn dostava je besplatna!

O načinima dostave, rješavanju sporova, reklamacijama, povratima, privatnosti korisnika možete pročitati ovdje.

NAČINI DOSTAVE


Dostava na PAKETOMAT TISKA Cijena dostave na paketomat “Tiska” iznosi: 16 kn za sve narudžbe preko web shopa (paket do 30kg). Saznajte više o usluzi ovdje.

Za ovaj način dostave potrebna je avansna uplata.Novost u Hrvatskoj je Paketomat , automatizirani kiosk za slanje i primanje paketa, a nalazi se na više od 50 lokacija diljem Hrvatske. Njegova je najveća prednost što pošiljku može predati od 0 do 24 sata, svakim danom.

Procedura preuzimanja paketa vrlo je jednostavna:

  • odaberite Paketomat na kojem želite primiti Vašu narudžbu
  • kada pošiljka bude dostavljena u odabrani Paketomat primit ćete SMS obavijest s kodom za preuzimanje
  • na odabranom Paketomatuskenirajte kod s pametnog telefona ili ga ručno unesite te preuzmite svoju narudžbu

Rok preuzimanja pošiljke je 72 sata, a počinje s trenutkom primitka SMS poruke o prispijeću pošiljke.

Popis svih lokacija Paketomata možete pronaći na ovome linku.

Dostava na ADRESU KORISNIKA putem Tiska ili Overseas express dostavne službe:

Cijena dostave putem “Tiska” na adresu korisnika iznosi: 20 kn (paket do 2kg), 25 kn (paket do 5kg), 30kn (paket do 10kg). Za ovaj način dostave potrebna je avansna uplata. Cijena dostave paketa putem “Overseas express” dostavne službe iznosi 30 kn. Mogućnost plaćanja po ponudi ili prilikom preuzimanja paketa.

Dostava na KIOSK TISKA

Cijena dostave putem “Tiska” na kiosk iznosi 16 kn – 25 kn ovisno o veličini paketa i načinu plaćanja – po ponudi (16kn-20kn) ili pouzećem kod preuzimanja (20kn-25kn). Za ovaj način dostave potrebna je avansna uplata (da bi cijena 16kn-20kn), točna adresa i broj kioska “Tiska” na koji se paket šalje. U navedene cijene dostave obračunat je PDV!

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA


Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje. To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku. Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

OBAVIJEST O NAČINU PRIGOVORA POTROŠAĆA


Sukladno čl. 10. st. 1. – 3. Zakona o zaštiti potrošaća (NN 41/14) Obavještavamo potrošaće da eventualni pisani prigovor na kupljenu robu mogu dostaviti na adresu: Iris i Branimir delicije Ulica Milana Rešetara 8 10000 Zagreb, Hrvatska ili na e-poštu: info@iris-branimir-delicije.hr

Sukladno čl. 10. st. 5. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), na pisani prigovor odgovorit ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Molimo vas da obavezno napišite svoje podatke; ime i prezime te adresu dostave.

REKLAMACIJE I POVRATI


U slučaju određenih reklamacija, oštećenja prilikom isporuke, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo Vas da nam se javite u roku od 48 sati od primitka pošiljke. Kupac je dužan uputiti reklamaciju našoj tvrtci i to e-mailom na info@iris-branimir-delicije.hr, telefonski na telefon: 099 208 2008 ili pismeno u zakonskom roku od 14 dana.

Pravo na reklamacije kupac/korisnik stječe ako: roba nije isporučena po uputama iz narudžbe isporučena roba ne odgovara standardima je došlo do oštećenja prilikom isporuke Pri preuzimanju robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan usporediti primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje, to je odmah nužno napomenuti jer naknadne reklamacije se neće uvažavati. Sve navedene pritužbe riješiti ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem robe.

IZJAVA O PRIVATNOSTI


Iris i Branimir Delicije obavezuje se:

  • pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su neophodni za ispunjenje obaveza tvrtke prema istima
  • informirati kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajući kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s liste ljudi koja se koristi za marketinške kampanje
  • čuvati podatke o korisnicima koji su dostupni samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Iris i Branimir Delicije i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Kao korisnik internetske trgovine dužni ste čuvati svoje pristupne podatke te ograničiti pristup svojem računalu. Pristupne podatke ne smijete dijeliti s drugim osobama.