O nama

"Ono što jedemo to i jesmo! Zato je jako važno da se s punom pažnjom posvetimo kuhanju jer jedino na taj način hrana nam daje svoj maksimum.”


Branimir

Naša pričaIris i Branimir je mali obrt dvoje supružnika, koji će zavoljeti svi ljubitelji zdrave domaće hrane. Njihova priča je nadogradnja na njihov životni stil koji traje već više od petnaest godina.

Branimir je veliki zaljubljenik u prirodu i biljke, s posebnim naglaskom na samoniklo bilje koje sezonski bere i kuha za svoju obitelj i prijatelje.

"Ono što jedemo to i jesmo! Zato je jako važno da se s punom pažnjom posvetimo kuhanju jer jedino na taj način hrana nam daje svoj maksimum."

Tijekom 20 godišnje karijere kao kuhar Branimir izvrsno barata mesnim, makrobiotičkim, veganskim, vegetarijanskim principima prehrane. Kruh je njegova velika ljubav i izradi kruha predaje se 100% na način da ga nitko ne smije ometati u tom procesu, jedino što je dozvoljeno je lagana, uhu ugodna muzika.

Zato Branimirov beskvasni kruh i ima jedinstven okus!

Iris je također, velika zaljubljenica u domaću i zdravu hranu koja zajedno s suprugom Branimirom odlučuje otvoriti obrt "Iris i Branimir delicije" kako bi kupcima približila proizvode koje ona, djeca i suprug doma svakodnevno konzumiraju.

"Želja mi je da svi ljudi koji će kupovati ili već kupuju naš Branimirov beskvasni kruh i/ili peciva znaju da osim što je naš kruh jako ukusan i zdrav da ga radimo s puno pažnje, ručno, na isti način kako se kruh radio u davna stara vremena cca. 20 h prije pečenja, da ne sadrži konzervanse i aditive i da u ovom predivnom kruhu možete uživati 5-7 dana, jer toliko zadržava svježinu.

Smatram da je pogotovo danas, kada je život neuhvatljivo brz, jako važno sjetiti se starih receptura i starinskih načina pripreme jela, zimnice, koje istina uzimaju pun više vremena ali nam zato neusporedivo više i vraćaju!"

"Svi naši proizvodi rade se prema stoljetnim recepturama ručnom proizvodnjom od probranih najkvalitetnijih namirnica. Naši proizvodi su prirodni ne sadrže konzervanse, E brojeve i pogodni su za vegane. Većinu sirovina nabavljamo od malih domaćih OPG-ovaca jer na taj način želimo podržati naše male proizvođače."

Njihova mala manufaktura osim vrhunskih namirnica sadrži dobru energiju, kvalitetnu muziku, puno smijeha, radosti i dobre volje jer to su male velike stvari koje život čine ljepšim.

Uživajte s nama!